top of page

Juliëtte Daniëls

Ontwikkelingsprocessen binnen organisaties begeleid ik als coach, trainer of adviseur.

 

In mijn visie is het van belang dat in deze processen de verbinding wordt gelegd met behoeften, drijfveren, waarden en gedrag van de medewerkers vanuit de doelen van de organisatie. Mogelijke belemmeringen, benodigde voorwaarden en de eigen ontwikkelingsbehoeften worden geïdentificeerd.

foto_edited.jpg

juliette.daniels@me.com           +31 (0)614464669

Wie ben ik?

Na mijn studie pedagogiek heb ik gewerkt bij twee toonaangevende adviesbureaus en bij organisaties als HR Manager. Hierdoor heb ik een goed begrip van de vraagstukken waarmee leidinggevenden, teams en individuele medewerkers te maken hebben. Het heeft mij geleerd wat ‘werkt’ en daadwerkelijk bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van mens en organisatie. 


Opdrachtgevers en cliënten ervaren mij als een betrokken persoonlijkheid, die empathie, zakelijkheid en doelgerichtheid situationeel combineert. 

Wat doe ik?

Ik weet in ontwikkelingsprocessen de ‘harde’ en de ‘zachte’ kant in het functioneren van mens en organisatie te benutten en te verbinden. Ik werk met beproefde tools en concrete werkvormen, verwerk de resultaten van onderzoek naar leren en ontwikkelen in mijn aanpak.

Om in werk- en privésituatie effectief en vitaal te blijven is ontwikkeling vereist. Meestal gaat dit soepel en vanzelf, maar soms is er meer nodig: nieuwe kennis, meer begrip, een nieuwe vaardigheid, soms ‘wrikt’ het gevoelsmatig, lig je er wakker van en weet je, voel je, dat het aandacht nodig heeft, maar welke aandacht dan? Soms sta je voor keuzes en ervaar je dilemma’s.

Een heldere kijk op de situatie is basisvoorwaarde om de weg te vinden in een veranderingsproces, of de impulsen nu van buitenaf komen of omdat er een innerlijke drang gevoeld wordt om te ontwikkelen, te veranderen of een lastige situatie aan te pakken. Ik bied je kennis, inzicht en ondersteun je bij het verwerven van de vaardigheden om in de situatie effectief te zijn en blijven. 

bottom of page