top of page

Anderen

over mij

Wat opdrachtgevers en coachees over mij zeggen:

“Juliëtte heeft een doorslaggevende bijdrage geleverd aan verschillende, soms ook lastige, projecten van het NCSI. Zij combineert tact met doorzettingsvermogen, persoonlijkheid met professionaliteit en inhoudelijke expertise (met name op het grensvlak onderwijs-bedrijfsleven) met creativiteit. Wat ik als opdrachtgever bijzonder waardeer is dat zij haar eigen netwerken inschakelt om onze projecten tot een succes te maken!”

“Juliette is een creatieve professional, zowel in haar consultancy als in het begeleiden van groepen en teams. Dit biedt bevrijdend nieuwe perspectieven. Zo heb ik haar ervaren als collega in een lange periode bij bureau Berenschot en nog steeds binnen het verband van intercollegiaal consult.”

“Ik heb bij Juliëtte de cursus ‘Adviesvaardigheden’ gevolgd, waarin zij niet alleen de theorie bespreekt, maar de cursisten ook uitdaagt om met de werkelijke vraagstukken in het aan de slag te gaan. Ze gaat met je de diepte in van het vak. Dit doet zij door goed te luisteren en voorbeelden te geven die op de situatie van de cursist van toepassing zijn en de uitdaging te benadrukken in elke specifieke situatie. Zeer leerzaam!”

Beleidsadviseur Beroepsorganisatie

De training Persoonlijk Leiderschap heeft mij enorm goed geholpen in het beter omgaan met de diverse situaties die op de werkvloer kunnen ontstaan. Het heeft mij veel beter inzicht gegeven in wie ik ben in mijn rol als “professional” en dat ik mag vertrouwen op de kwaliteiten die ik in huis heb. Door de training heb ik inzichtelijk kunnen maken wat voor mij belangrijk is en wat niet, en waarom dat is. Hierdoor ben ik me goed bewust van mijn valkuilen en sterke punten, dit kan ik gebruiken om mijn werk met meer plezier te doen, door hierop in te spelen en te anticiperen. Ik heb mijn valkuilen gedeeld met een aantal collega’s, zodat zij mij hiermee konden helpen én zodat zij hier beter mee om konden gaan. Na de training heb ik veel complimenten gehad van collega’s, omdat ik door alles wat ik geleerd had tijdens de training, een extra positieve energie uitstraalde. 

Ik heb veel geleerd van het bespreken en inzichtelijk maken van mijn Management Drives profiel. Ik begrijp nu beter waarom ik reageer zoals ik reageer in bepaalde situaties, en kan daar dan ook weer beter op inspelen.

Medewerker Brancheorganisatie

Een eye opener, die MD-methode. Een prima methode voor zinnige zelfreflectie en teamobservatie.

Ik weet nu beter hoe ik mijn teamleden kan inschatten en welke persoonlijkheden met hun competenties het beste bij elkaar passen om tot betere teamprestaties te komen. Het vermijden van en leren omgaan met ‘energielekken’ is voor mij nu ook gemakkelijker. Prettig kleinschalig ook, met veel ruimte voor persoonlijke interactie. Ontspannen, leerzaam en inspirerend. Onder leiding van een scherpe en tegelijk empathische, ervaren Juliëtte. Goed hoor!

Frank van Eijk, Manager Media & Communicatie Uitgever en Loyaltymanagement 

"Ik heb Juliëtte leren kennen als een warme, vertrouwenwekkende persoonlijkheid. Vanuit betrokkenheid en compassie kijkt ze naar jouw behoeften op dat moment. Juliëtte weet in haar werk een fijne combinatie te maken van haar vrouwelijke kracht enerzijds en haar doelgerichtheid en zakelijkheid anderzijds. Ze werkt met fijne, ontspannende methodieken om je weer ‘back on track’ te krijgen. Het effect ervan is opzienbarend en snel merkbaar. Zeer aanbevelenswaardig!"  

Vrouw die een persoonlijk coachingstraject volgt

Door een conflict met mijn bestuur kwam ik thuis te zitten als directeur van een grote organisatie.

Een slopende juridische procedure volgde. Gedurende het proces heeft Juliëtte mij begeleid en gecoached. Altijd vanuit een positieve insteek, maar zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Zo heb ik het gevoel van falen een goede plek kunnen geven en gingen we al snel naar de toekomst kijken vanuit kracht en optimisme. De begeleiding van Juliëtte heeft me zeer geholpen, ik beveel haar van harte aan bij ‘lotgenoten’.

Directeur Branche Organisatie

"Sinds 2012 heeft Juliette vaak trainingen en teamtrajecten voor Kjenning gedaan. Samenwerken met Juliette is altijd heel plezierig; door haar kritische, maar constructieve opstelling komen we tot heel goede trainingen op maat. Deze houding heeft ze ook in de trainingen, waardoor onze klanten haar inzet als zeer waardevol ervaren. Zij houdt rekening met de drijfveren en motieven van deelnemers en creëert altijd een veilige sfeer waarin men aangemoedigd wordt eerlijk en duidelijk naar elkaar te zijn. Door haar brede ervaring o.a. met organisatieontwikkeling, verandermanagement, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling is zij een gesprekspartner waarmee ik steeds snel tot de kern kom. Ze is daadkrachtig, doelgericht en betrokken in haar manier van werken en weet de ontwikkeling binnen een organisatie goed te vertalen naar concreet, gewenst gedrag van de medewerkers."

 

Marianne Feenstra,  Senior HRD Adviseur Kjenning

bottom of page