top of page

Training 3

Intensief persoonlijk leiderschapsontwikkelingsprogramma 

Effectieve leiders maken het verschil voor iedere vereniging. Telkens weer blijkt uit onderzoek dat zij medewerkers en vrijwilligers weten te motiveren tot hoge prestaties en een nog grotere ledentevredenheid weten te bereiken.

Focus op ontwikkeling van kwaliteiten is van doorslaggevend belang voor de ontwikkeling naar uitstekend leiderschap.

  • Deze training biedt een integraal programma voor ontwikkeling van uw leiderschap. U krijgt diepgaand inzicht in uw leiderschapscompetenties, uw persoonlijke sterktes en energiegevers.

  • Tevens ontwerpt u een persoonlijk ontwikkelingsplan waarmee u uw leiderschapskwaliteiten en effectiviteit in uw eigen werksituatie zult verhogen.

  • Omdat zelfinzicht en de perceptie vanuit uw omgeving sterk bijdragen aan uw persoonlijke ontwikkeling wordt in de training gewerkt met een persoonlijk 360˚ feedbackprogramma. Dit biedt u inzicht in de onderscheidende competenties voor effectief leiderschap die het sterkst in u aanwezig zijn. Er wordt gekeken naar wat het effect zal zijn van het verder ontwikkelen van deze kwaliteiten.

  • Voor uw verdere ontwikkeling werkt u in de training aan de verbinding tussen competenties, persoonlijke passies en behoeften van de vereniging.

 

Dit intensieve programma onderscheidt zich door de persoonlijke feedbackrapportage. Deze rapportage biedt de basis voor ontwikkeling. Feedback biedt de meest krachtige basis voor ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek. Immers: als u wilt weten waar u naar toe gaat moet u weten waar u nu staat. Dit programma biedt diepgaand inzicht in uw leiderschap en hoe dit wordt ervaren door uw omgeving en biedt maximale kansen voor ontwikkeling. Het resultaat is inzicht in uw sterktes, verbinding met hetgeen u graag doet en een goede aansluiting bij de behoeften van de vereniging c.q. de organisatie waar u werkt. Deelname vraagt zelfbewustzijn en kritisch vermogen.

U ontvangt een persoonlijke feedbackrapportage en werkt aan een persoonlijk ontwikkelplan. Dit wordt ondersteund door een manual met concrete handreikingen voor uw ontwikkeling.

 

  • In Company: Voor verenigingen die het leiderschap in hun organisatie verder willen ontwikkelen, vanuit de overtuiging dat leiderschap het verschil maakt.

 

Open inschrijving: voor leidinggevenden die hun huidig en toekomstig leiderschap vanuit inzicht in sterktes verder willen ontwikkelen hierin bewust willen investeren.

Praktische informatie:

Duur:            2 dagen

Data:            op aanvraag

Locatie:        omgeving Utrecht

Investering: neem contact op en vraag offerte aan.

Maximum aantal deelnemers per groep: 10.

Inschrijven:

Neem contact op per mail juliette.daniels@me.com of via telefoonnummer +31 (0)614464669.

Voor alle trainingen geldt: 

  • Trainingen worden gegeven op locaties in de omgeving van Utrecht.

  • DNA leden: ontvangen 10% korting.

  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw 21%.

  • De algemene voorwaarden van IN Consultancy & Coaching zijn van toepassing.

bottom of page